fredag 6 maj 2016

Fin kväll med vänner

Godmorgon!
Igår spenderade vi kvällen hos våra fina vänner Bea & Anton. De har bott i en annan del av Sverige ett år och nu äntligen kommit hem igen så jag ser fram emot en sommar med massor av grillkvällar.
Maten vi åt igår var av världsklass! Grillad, marinerad kyckling med massor av grillade grönsaker (provade bl.a. att grilla färsk broccoli vilket visade sig vara en dunderhit!), god sallad och en svingod sås. Bea hade fått receptet av en tjejkompis och jag måste dela det med er. 
Man tar bara creme fraiche, sweet chilisås, hackade jordnötter, salt & vitpeppar - blanda ihop - klart! 
Passar perfekt med grillad kyckling och är relativt kalorisnål, mmm :-)

Förutom maten så hade både vi och Sune en riktigt trevlig kväll, de har en hund som heter Vissla som Sune har känt sen "barnsben" och de syskonbusar verkligen - så härligt att se :-)
Mackan blir också som ett barn i sällskapet och vi andra skrattar så vi kiknar ibland. 
Knäppa, knäppa kompisar :-)

Bea & Anton har köpt en jättefin lägenhet på ett helt amazing ställe så vi passade även på att ta lite fina bilder bland alla vitsippor, älskar naturen!
Tack för en trevlig kväll :-)

Idag ska jag vara hemma och pyssla och greja lite, har flängt runt ganska mycket senaste tiden så idag har jag avsatt tid för att komma ikapp här hemma, en och annan timme i solen lär det väl bli också;-)













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar